Er zijn nieuwe foto's aangeleverd door Anja Minnes. Zie onder de link fotoalbums. Bedankt weer Anja!

Helaas zat er een fout in de wedstrijduitslag van de jubileumwedstrijd. Er was een rak niet genoteerd voor Bas Knip. De uitslag is aangepast!

Excuses voor het ongemak!

Er zijn 2 fotoalbums voor het Jubileumweekend gemaakt. 1 album van de foto's van de zaterdag en 1 album voor de foto's van de zondag.

Klik hier voor de link fotoalbums.

Wauw, wat was het een prachtig weekend! Zaterdag hebben wij een prachtig programma opgevolgd met puzzels, timmerwerk, denkwerk, maritieme vaardigheden, quiz, zeilwedstrijdje en zeilwedstrijd etc. I.v.m. de vele aanmeldingen was er nog een grote tent geplaatst met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.  Heerlijk met elkaar in gesprek en of met de beentjes van de vloer. Fok heeft, met het duo, de feestavond met zijn zang en muzikale talent prachtig afgesloten. Onze dank hiervoor. De Evenementencommissie krijgt bij deze een pluim van waardering. Perfect geregeld! Hartelijk bedankt hiervoor. Ook de leden die hand-en spandiensten hebben verricht hartelijk bedankt. De wedstrijdcommissie had zondag een grote opkomst met wel 20 deelnemende boten. Wat hadden wij prachtig zeilweer! Er werd gestreden en hard gewerkt in de wind en golven. Een prachtig zonnetje erbij, wat wil je nog meer? Al met al een prachtig weekend! Klik hier voor de wedstrijduitslagen en de foto's worden z.s.m. geplaatst. Op naar de 50 jaar!

Aanvraagformulier winterstalling 2018-2019

Indien U gebruik wilt maken van de winterstalling op de wal vul dan het aanvraagformulier in. Alle hijsdata staan hierin vermeld. Dit formulier is verkrijgbaar bij de havenmeester en havenbeheerder en ligt ook in de kantine van het clubgebouw of download het formulier hier.